NIEUW ALBUM “TEGEN DE BIERKAAI” KOMT ER AAN!

Vanaf 14 juli is “Tegen de Bierkaai” overal te streamen, maar op vraag van velen komt er ook een versie op CD, die je binnenkort kan bestellen!

Dit album ontstond als experiment. Ik huurde de Rockstar Recordings studio af voor een tweedaagse jamsessie. Al wie wilde meespelen, was welkom. 22 muzikanten gingen op de uitnodiging in. De opnamen werden in goede banen geleid door producer Steven Hendrickx, die op wonderbaarlijke wijze orde schiep in de constant wisselende bezetting.

Sommige van deze opnamen zijn eerste takes, opgenomen nadat ik mijn liedjes even voorspeelde. Ze klinken eerlijk en rauw en je voelt het plezier van de muzikanten die na enkele lockdowns eindelijk terug samen met iemand konden jammen. 

Dit album is een ei dat ik nog kwijt moest, voor ik verder kon. Een link tussen mijn verleden bij Katastroof en de muziek die nog komen gaat.

Mijn overvloedige dank aan alle muzikanten: Alec De Ryger, Bart Haest, Bart Nicasy, Bernd Thoné, Big Ben Bullet, Ellen Serrien, Erik Talboom, Geert Burssens, Gijs Witdouck, Glenn Pellis, Hans Rombaut, Jeroen Vonck, Jo Burssens, Marc Stalmans, Marijn Vanhoutven, Neel Swinnen, Rimbert Haché, Tim Bruyninckx, Tom Lorquet, Tom Vanderhoven, Victor Boers en Wout Stout!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s