NIEUWE EP “VOOR ALTIJD” NU TE STREAMEN!

Luisterliedjes bij een boek

Stef schreef enkele luisterliedjes bij het boek “Voor Altijd” van Stien Verbelen. In dat boek beschrijft Stien hoe het is om afscheid te nemen van haar partner Simon die stierf aan kanker.

Hij die gaat sterven

Stef speelde ooit op een Jacques Brel tribute-avond enkele liedjes van Brel die hij zelf vertaald had. Simon vond een van die liedjes – “Hij die gaat sterven” – zo mooi dat het later, toen hij erg ziek werd een van zijn laatste wensen was dat Stef het lied aan zijn sterfbed zou zingen.

Uiteraard deed Stef dit. Hij speelde het lied even later ook op Simons uitvaartdienst.

Eerbetoon en steun

Simons partner Stien bleef achter met een groot gemis én het idee er iets mee te doen. Ze schreef een boek omgaan met zulk groot verlies, als eerbetoon aan Simon en in de hoop anderen in dezelfde situatie te kunnen steunen.

Nieuwe liedjes

Stef werd gevraagd of hij het lied “Hij die gaat sterven” tijdens de boekvoorstellingen wilde spelen. Natuurlijk wilde hij dat. Stef ging zelfs nog verder. Hij schreef 3 nieuwe luisterliedjes geïnspireerd door het boek die hij telkens op de boekvoorstellingen zal spelen.

EP

Stef nam de gevoelige luisterliedjes op met enkel zijn stem en gitaar in de studio van Steven Hendrickx, ondertussen zijn vaste producer. Steven Hendrickx zingt trouwens zelf een AN-versie van het lied “‘k Vergeet u nooit meer als ge gaat”, dat Stef natuurlijk in het Antwerps zingt. Beide versies staan op de EP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s